Прекрасната шведска атлетичарка искрена – Нормално дека ќе го покажувам „задникот“, кој чува Ферари во гаража? (ФОТО)

Шведската атлетичарка Кади Санија која по потекло е од Гамбија го привлекува вниманието на митинзите со нејзината појава. Таа призна дека сака да го покажува своето тело и нема ништо против тоа.

„Нормално дека ќе го покажувам моето тело. Вежбам секој ден. Ако купите Ферари, па сигурно нема да го чувате во гаража. Така е и со моето тело, тоа е мое Ферари“, изјави Санија. 

 

View this post on Instagram

 

What a night in Zagreb ??? Loved seeing so many lovely people. First picture by Demir Krajac At @hanzek_zagreb

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

View this post on Instagram

 

You are defined by the hard work you put in ?????? ? ?

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

View this post on Instagram

 

✨Glow with me, or watch me glow✨

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

View this post on Instagram

 

Snake print is what we are doing now ?

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

View this post on Instagram

 

Some of the best days are spent on the beach ???

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

 

View this post on Instagram

 

⁣Though about wearing another color than black for once .. ? ?⠀ ⠀ I hope you all have had a really nice and lovely day ????

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Се вчитува...