СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија е во зона на паѓање

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. Највисокиот износ кој може да се  освои со оваа добивка е 21 милион денари.

За потсетување, последен среќен добитник на оваа добивка е Санде Лалевски од Скопје. Тој на 13.03.2024 бил на гости во Демир Капија и посакал да се забавува на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија, играјќи ја играта Фламинг хот. Ова се покажало како одлична одлука, затоа што тој го освои џекпот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 17.274.560 денари.

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои  со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Се вчитува...