СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 17 585 363 е освоен во Скопје

Септемвриска среќа за играч на видеолотариските игри на среќа. Тој на 16.09.2023 го освои најпосакуваниот ВЛТ џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија, СУПЕР МИЛИОНЕР.

Добивката вредна 17 585 363 денари е освоена во Скопје, кај нашиот деловен соработник Златна копачка.

Тимот на Видеолотарија Касинос Австрија му честита на среќниот добитник, кој го очекуваме во нашите простории, секој миг.

Најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ има добитна вредност од 14 до 21 милион денари. Оваа година рекордниот износ го освои играч од Струга, вреден 20 577 224,00 денари. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Се вчитува...