ТРЕТА ШАНСА ДА ГО ОСВОИШ ГОЛЕМИОТ ЏЕКПОТ!

Џекпотот во Златна Копачка надминува над 130.000 денари, а денес кога сите започнуваат повторно од 0 е најдобрата можност да се вклучиш во трката по освојување на огроооомниот износ кој расте од секунда во секунда.

Како?

Имај повеќе погодени од промашени парови на твојот тикет, направи стратегија како да имаш максимален број на поени на дневно ниво и уплаќај го секој тикет со приложување на картичката.

Наш совет: До сега се покажало дека тикетите со повеќе од 40 парови на него носат најмногу поени на дневно ниво, покрај добитните тикети за кои важи правилото дека тројно се зголемуваат поените.

Третата етапа трае до петок 10.11.2023 до 23:59 часот и ќе го даде третиот ТОП 5 учесник, од кои најдобро рангираниот ќе го освои ЏЕКПОТОТ.

Прочитај ги правилата на линкот подолу, направи ја твојата стратегија и собираш што е можно повеќе поени кои ќе те доближат до големиот износ!

ПРОЧИТАЈ ТУКА!

Се вчитува...