Вака се промовираат нови дресови: Струга Трим Лум знае… (ФОТО)

Со стартот на новата сезона, својата дебитантска во Првата македонска фудбалска лига, Струга Трим Лум ги промовираше и новите дресови. А, промоцијата апсолутно невообичаена за македонските фудбалски прилики… Но, од Струга Трим Лум знаат дека за секоја новина да биде јасно забележана мора да го привлечеш вниманието на јавноста.., согласно европските фудбалски практики!

 

 

Се вчитува...