Вардар и „Комитите“ приредија фудбалско ужување за Скопје: Спектакл на трибините и триумф над Железничар на јубилејот „75 години црвено-црни“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

А, свеченоста беше одбележана и со прекрасна кореографија и пиротехничко шоу на „Комитите“, но и специјална програма од „Златните славејчиња“ а дополнета и со доделување признанија за легендите на Вардар и македонскиот фудбал.

На крај, сето тоа заокружено и со извонредно пиротехничко шоу и заедничко славје на актуелните фудбалери на најтрофејниот македонски клуб и „Комитите“. Со заедничка желба „Вардар во најбрзо време да се врати на местото кое го заслужува во македонскиот фудбал“.