ВИДЕО: И најмладите „златни славејчиња“ за Вардар – „Скопје радост ти ќе бидеш“

Повеќе од прекрасен амбиент на најголемиот македонски стадион на прославата на јубилејот „75 години – ФК Вардар“.

Со пријателскиот натпревар против сараевски Железничар, Вардар го одбележа својот 75-годишен јубилеј, а „Комитите“, пак, 35 години од формирањето на навивачката група.

Извонредната атмосфера на „Тодор Проески“ беше заокружена и со најмладите „вардарчиња“ – „златните славејчиња“…


Се вчитува...