Видеолотарија Касинос Австрија им исплати на играчите фантастични 45 992 512 во октомври

Неверојатна сума од 45 992 512 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во октомври.

Добивките ги радуваа играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија и во октомври.  Во текот на овој месец, Видеолотарија Касинос Австрија на играчите кои се забавуваа на видеолотариските терминали, им исплати фантастична  сума од вкупно 45 992 512 денари за ВЛТ џекпот добивки.

Минатиот месец сигналот за најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кој има добитна вредност од 14 до 21 милион денари, го слушна играч од Скопје. А.С. го освои последниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 17 582 267 денари. Ова е десеттиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ оваа година.

Добивката МИЛИОНЕР џекпот  во октомври, се повтори дури  14 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 21 268 340 денари.

Октомври донесе радост и за играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 7 141 985 денари.

Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува и во ноември. Секој момент очекуваме да добиеме нов СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.  Играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Се вчитува...