ФАНТАСТИЧНО: Барди, Пандев, Адеми, Елмас, слепиот судија – победата на Македонија над Германија како цртан филм (ВИДЕО)

Победата на Фудбалската федерација на Македонија над Германија со Дуисбруг продолжува да биде топ-тема во светските медиуми, а ‘Just Cartoons’ отиде и чекор понапред во презентирањето на победата на малата Македонија.

Имено, фудбалскиот сајт излезе во интересно видео во форма на цртан филм во кој беа отсликани клучните моменти на средбата.

Се вчитува...