Навивачката химна за ЕП: Нека се тресе сега цела Европа, од една силна моќна Македонија

Македонската репрезентација ги одбројува последните месеци до премиерниот настап на ЕП, а како што се приближува премиерниот дуел во Букурешт, така расте и позитивната атмосфера околу нашиот национален тим.

Денеска беше објавен дел од навивачката химна за македонската репрезентација за ЕВРО 2020, мелодија што сигурно често ќе се слуша во наредните два месеци, а текстот ќе се запамети до премиерниот меч против Австрија на 13 јуни.

Се вчитува...