И да ви е здодевно дома, не ја пробувајте изведбата на фристајлерот Рагетли (ВИДЕО)

Карантинот е опасна работа, здодевно е и мачно, па сите си бараат интересни вежби за да им помине времето. Сепак, немојте да ја пробувате изведбата на швајцарскиот фристајлер Андри Рагетли. Тој е трикратен светски првак во фристајл скијање.

Се вчитува...