Иџе осми на втората трка во Мизано (ФОТО)

Македонскиот автомобилист Игор Стефановски – Иџе го освои осмото место на втората трка во Мизано. Ова за Иџе е прв финиш по двете неуспешни трки во кои мораше да се откаже поради инцидент во почетните кгругови.

Трката во Мизано беше отсликана со неколку инциденти поради кои мораше да интервенира сигурносното возило, а и покрај тоа што Стефановски стартуваше од вториот ред, не успеа да ја задржи својата позиција во самиот врв.

Се вчитува...