Комити до Груби: „Го молиме присутниот џган да не не става во уста“

Навивачката група Комити брзо му одговори на првиот вицепремиер Артан Груби. „Го молиме присутниот џган да не не става во уста“, е одговорот на Комитите за ставот на Груби дека нивното однесување не е прифатливо за новото македонско општество.

Ривалитетот меѓу Вардар и Шкупи секогаш е присутен, а Артан Груби во минатото беше дел од навивачката група „Шверцери“.

Се вчитува...