Лудории од ЗОИ: Качување со ескалатор на олимписки начин (ВИДЕО)

Зимските Олимписки Игри се добра шанса да се покажат сите таленти на спортистите. Покрај снежните предизвици, тие прават и други лудории во слободното време. Еден фристајлер од Швајцарија, на пример, има одличен начин за да се качи на ескалатор, а и боб-санката може да се замени со друг реквизит…

Се вчитува...