Марк Шпиц е најјак и на 70 години (ВИДЕО)

Легендарниот американски пливач Марк Шпиц и на 70 години плива како момче. Тој на фантастичен начин одговори на глобалниот предизвик за пливање во базен, додека на главата стои полна чаша со вода. Секако, Шпиц без проблеми им покажа на помладите како тоа се прави…

Се вчитува...