МОК со билборди низ Скопје ја промовира првата олимписка норма за Токио 2020

Македонија ја обезбеди првата олимписка норма за Олимписките Игри во Токио следната година откако Магомедгаджи Нуров осви брозен медал на Светското првенство во борење. Македонскиот Олимписки Комитет на интересен начин одлучи да му даде уште поголемо значење на овој спортски резултат. Закупи билборди низ главниот град преку кои го промовира првиот патник на ЛОИ во Токио 2020.

Се вчитува...