Нов договор за Жарко Ристоски: Уште една година како селектор на Саудиска Арабија

Македонскиот стратег Жарко Ристоски доби награда за добрата работа во Саудиска Арабија. Тој уште една година ќе остане на селекторската позиција на одбојкарскиот тим на оваа богата земја.

„Големо задоволство ми е да објавам дека го продолжив договорот со Одбојкарската федерација на Саудиска Арабија за уште една година“, откри Жарко Ристовски.

Тој во минатото три години беше предводник и на македонскиот национален одбојкарски тим.

Се вчитува...