Провокативната Шарапова: Маша умее и да меша… (ВИДЕО)

Секогаш атрактивната Марија Шарапова и низ карантинскиот период, поради пандемијата на коронавирусот, точно знае како да ги анимира своите обожаватели. За кои, овој пат, подготви „тик-ток танц“.

„Не знам баш како да се справам со овие движења“ – напиша Маша на видеото објавено на „Тик-ток“.

Иако, факт е дека и тоа како добро умее да се справи со „провокативниот танц“…

Се вчитува...