Репрезентацијата во традиционално карате на Светскиот куп во Полска (ФОТО)

Македонската репрезентација во традиционално карате викендов ќе учествува на Светски куп во традиционално карате кој ќе се одржи во Лублин, Полска.

Натпреварите ќе се одржат на 30. септември во сите натпреварувачки дисциплини и возрасни категории според ИТКФ натпреварувачи правила.

Македонската репрезентација е составена од 6 члена, а на натпреварот ќе учествуваат околу 700 напреварувачи од 28 земји.

Се вчитува...