Се загреа атмосферата…со знамињата – и мадињата! (ФОТО)

Финале си е финале…Не може без жешка атмосфера. По прекинот, навистина се ’загреа’ атмосферата и на трибините, но и на самиот терен.

IMG_0422

Национализмот донесе албански знамиња на трибината каде што се сместени „Балистите“, но потоа „Чкембари“ го истакнаа транспарентот со ’мадињата’!

 

Се вчитува...