Среќна Нова 2017 година…

Ја испраќаме 2016 и зачекоруваме напред во Новата 2017 година. Нека биде среќна и бериќетна, исполнета со здравје, радост и многу успеси на секое поле.

Редакцијата на ЕКИПА на сите свои читатели, спортисти, спортски работници, и на сите македонски граѓани им ја честита Новата 2017 година, посакувајќи сите желби да станат реалност.

На спортски план, кога е Македонија во прашање, ракометарите ќе ја „сефтосаат“ 2017 година со настап на Светското првенство во Франција…

Се вчитува...