Видеолотарија го поддржа Бобан Илиоски во неговите спортски предизвици

Под слоганот ИГРАЈ СО НАЈДОБРИТЕ, Видеолотарија Касинос Австрија го поддржа и навиваше Бобан Илиоски да стане европски шампион во кик бокс.

Видеолотарија Касинос Австрија го препозна потенцијалот на Бобан Илиоски, одлучувајќи да му ја даде потребната доверба и поддршка. Под слоганот ИГРАЈ СО НАЈДОБРИТЕ, застанавме зад неговиот клуб Кик Бокс Клуб Шампион, придонесувајќи Илиоски да ги реализира своите спортски амбиции. Тој успеа да стигне до титулата  европски шампион во кик бокс.

И со оваа поддршка, Видеолотарија уште еднаш гласно и без задршка, застанува на линијата за промовирање и поддржување на македонскиот спорот.

#ИграјОдговорно # ИГРАЈСОНАЈДОБРИТЕ

Се вчитува...