Видеолотарија Касинос Австрија спонзор на боксерскиот клуб ПИНК ПАНТЕР ТИМ ШТИП

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за спонзорство на боксерскиот клуб ПИНК ПАНТЕР ТИМ Штип.

Видеолотарија Касинос Австрија  ги поддржа активностите на боксерски клуб Пинк Пантер Тим Штип. Познатиот боксерски работник и поранешен репрезентативец, Димитар Ташков, боксерска легенда, кој учествуваше како боксер и на европски и светски првенства, но и на меѓународни турнири,  е тренерот  на боксерскиот клуб Пинк Пантер Тим Штип. Тој ќе ги предводи при учеството во боксерската регионална лига.

Ташков на потпишувањето на договорот за спонзорство изрази изрази голема благодарност до Видеолотарија Касинос Австрија  за препознавањето и поддршката на нивната спортска визија.

Видеолотарија Касинос Австрија  како модерна и општествено одговорно компанија продолжува да ги негува заложбите за поддршка на спортот. Со ова спонзорство, ќе придонесеме во создавањето услови за тренинзи, натпревари и професионален раст и развој на младите членови на боксерскиот клубот, како и реновирање на салата за тренинг и опремата на клубот.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

 

Се вчитува...