Со Bodytec и ЕМС тренинг до поздраво и посилно тело

Индивидуалниот пристап со личен тренер, се покажува несомнено како најдобра метода за најефикасни резултати од секоја фитнес активност.

Концептот на персоналниот тренинг е да се обезбеди целосен третман прилагоден на потребите секоја индивидуа. Идејата позади овој концепт е креирање на персонализирана програма на тренинг, начин на исхрана и здрави животни навики со цел најбрзо постигнување на посакуваните резултати.

Запознајте се со Младенче Петрова – професионален инструктор во Bodytec. Таа е поранешен член на женската фудбалска репрезентација на Македонија и секако наша гордост.

3

Bodytec е првото и единствено студио во Скопје кое нуди персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Истражувањата покажуваат дека ЕМС тренингот е далеку поефективен од конвенционалните фитнес тренинзи. Само 20 минути неделно се потребни за поздраво и посилно тело.

Токму затоа овој вид на тренинг веќе повеќе години го користат огромен број на професионални спортисти, како и центри за рехабилитација ширум светот.

Единствениот Bodytec центар во Македонија нуди бесплатен прв тренинг со што веднаш може да се почувствуваат ефектите.

Повеќе информации и резервации може да се обезбедат на телефонскиот број: 071 546 299, на е-mail: info@bodytec.mk, на Facebook: https://www.facebook.com/bodytec.mk или преку официјалната веб страна: http://www.bodytec.mk

Комерцијален текст

Се вчитува...