Братска радост, дебитантска радост, детска радост… (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Убава слика на националната арена „Тодор Проески“. Уште една вечер за уживање со победата на Македонија од 4-0 против Казахстан на последниот контролен дуел пред ЕВРО 2020, зачинета со братската радост на Стефан и Милан Ристовски, дополнета со дебитантската гол-радост на Ристовски и Чурлинов а сето тоа зачината и со радоста на најмладите на трибините, бројните дечиња кои дојдоа да ги испратат репрезентативците на патот кон Букурешт и Амстердам…

 

 

Се вчитува...