Дејан и Камелија Недеви на Европскиот куп во Катовице

Од денеска па до 6. октомври во Катовице, Полска ќе се одржи Европскиот Куп во традиционално карате за деца, кадети, јуниори и сениори.

На Европскиот куп во Катовице, Македонија ќе ја преставуваат Дејан Недев во сениорска конкуренција и Камелија Недев во конкуренција на деца.

На купот ќе учествуваат повеќе од 500 каратисти од 28 држави од Стариот континент.

Се вчитува...