Џељо Красниќ си поднесе оставка, ЖКК МЗТ Скопје добива нов спортски директор

Спортскиот директор на ЖКК МЗТ Скопје Аеродром, Џељо Красниќ поднесе оставка кај Управниот одбор, а оттаму истата е прифатена, па веднаш е именуван нов спортски директор.

Тимот на МЗТ упати голема благодарност за вложениот труд на досегашниот спортски директор Красниќ, за кој се вели дека и понатаму ќе продолжи да се ангажира околу младинските екипи на ЖКК МЗТ Скопје Аеродром.

Во целост ви го пренесуваме соопштението на ЖКК МЗТ Скопје Аеродром:

Се вчитува...