Едина би била – невеста милина (ФОТО)

Македонската кошаркарка Едина Муса облече венчаница на модна ревија и уште еднаш покажа дека е вистинска убавица. Извајаното спортско тело совршено легна во провокативниот невестински фустан која таа го носеше на оваа манифестација, привлекувајќи ги кон себе погледите на присутните. Секако, се пофали и на Инстаграм, па и интернетот „гореше“, а машкиот дел од популацијата сигурно воздивнува.

Да, Едина би била – невеста милина…

Се вчитува...