Елмас со нов имиџ – „Дијамантот“ е подготвен за мисијата „ЕВРО 2020“ (ФОТО)

Македонскиот дијамант, Ељиф Елмас со нов имиџ се приклучи на првиот собир на фудбалската репрезентација на Македонија, пресрет Европското првенство.

Тој при стигнувањето во хотелот Хилтон во Скопје, направи селфи со Езгјан Алиоски каде се виде новата фризура, налик на најголемите ѕвезди на почетокот на овој милениум.

Репрезентативците денеска ќе го имаат првиот тренинг во 18:30 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Се вчитува...