ФОТО: Македонските знаменца на арената во Амстердам за поддршка на фудбалерите

ЕКИПА во Амстердам,

Роберт Спасовски (ФОТО)

Домаќините во Холандија се погрижија на една од трибините на „Јохан Кројф арената“ во Амстердам да има и македонски знаменца за македонските фанови од дијаспората кои ќе бидат присутни на стадионот како поддршка за репрезентативците.

Не се очекува голема бројка македонски навивачи, како онаа во Букурешт, но сепак Македонија ќе има поддршка од трибините и утре на последниот свој дуел на ЕВРО 2020.

 

Се вчитува...