ФОТО НА ДЕНОТ: Кој друг ако не „Џандар – Џани“!?

Нема крај на добро препознатливите шеги на Џани Алиоски. Така беше и пред денешниот тренинг во Букурешт.

Миговите пред тренингот ги искористи малку да го почувствува жандармериското возило на романската полиција. Се разбира сето тоа наиде на разбирање и кај припадниците на романската полиција.

 

Се вчитува...