Фудбалот значи страст – и младо и старо, и машко и женско на полниот стадион во Будимпешта (ФОТО)

По повеќе од една година конечно можеме да видиме полни трибини на еден фудбалски меч, на стадионот во Будимпешта каде Унгарија и Португалија го играа својот прв натпревар на ЕВРО 2020.

На трибините од преполната арена има и мажи и жени, од најмлада до најстара возраст, сите желни да почувствуваат дел од магијата што ја носи овој европски шампионат.

Се вчитува...