„Големиот Мајк“ како во најдобрите денови – Тајсон е подготвен за 12 рунди (ВИДЕО)

Малку работи и личности го привлекуваат вниманието на спротската јавност во периодот на пандемијата од коронавирусот. Еден од нив е Мајк Тајсон кој што изминатите седмици раскажува анегдоти од животот кои досега не и беа познати на јавноста. Легендарниот боксер сподели видео на кое тренира како во најдобрите денови. Очигледно, големиот Мајк е подготвен за враќање во рингот.

 

Се вчитува...