Игор Стефановски Иџе најдобар и во Португалија

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски Иџе продолжува со победите во европскиот шампионат во ридско-брдски патеки.

Тој овој викенд на доминантен начин стигна до победата на трката во португалска Брага и со тоа направи голем чекор напред кон нова титула во овој шампионат.

 

Се вчитува...