Импресум

ЕКИПА е спортски портал во кој централно место имаат македонскиот спорт, македонските спортисти и македонската публика. На своите читатели им нудиме 24 часа бесплатен извор на информации за најважните спортски настани во Македонија и во светот, со посебен акцент на националните репрезентации и на македонските спортисти во земјата и во странство.

Преку „ЕКИПА“ читателите добиваат изворни, ексклузивни, но првенствено проверени, сигурни и точни информации. Покрај тимот на професионални спортски новинари , во „ЕКИПА“ свој простор и збор имаат и врвните македонски спортисти во улога на колумнисти. А „трибина“ е местото кое е наменето за навивачите и за навивачките групи. Нашата цел е да придонесеме за промоција на македонскиот спорт, да се обидеме да дадеме свој придонес во подигнување на нивото на спортската свест во државата, отворено и без дискриминација на било која основа.

За добри резултати треба добра ЕКИПА! Ако сакате да ги дознаете сите работи во и околу спортот во Македонија и во светот – следете ја најдобрата ЕКИПА!

WWW.EKIPA.MK

Прв македонски спортски електронски весник

* ДИРЕКТОР И ИЗВРШЕН УРЕДНИК

Владимир Булатовиќ (vladimir.bulatovic@ekipa.mk)

 

* ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК

Стеван Цаневски (stevan.canevski@ekipa.mk)

 

* МАРКЕТИНГ

Боро Апостолоски (boro.apostoloski@ekipa.mk)

 

* РЕДАКЦИЈА

Горан Бошев (goran.boshev@ekipa.mk)

Никола Станикевски (nikola.stanikevski@ekipa.mk)

Марио Диванисов (mario.divanisov@ekipa.mk)

 

* ФОТОГРАФИЈА

Роберт Спасовски (foto@ekipa.mk)

 

* ВЕБ АДМИНИСТРАТОР

Никола Стојановски

 

* РЕДАКЦИЈА ЕКИПА

Е-MAIL: ekipa@ekipa.mk

Телефон и факс: +389 (0)2 6091798