Јане главна поддршка на фудбалерите и на тренинзите (ФОТО)

ЕКИПА во Букурешт,

Владимир Булатовиќ, Никола Станикевски, Роберт Спасовски (ФОТО)

Фудбалската репрезентација на Македонија ги продолжи подготовките за натпреварот против Украина на 17. јуни. На стадионот на Стеауа во Букурешт репрезентативците одржаа тренинг.

На трибините на стадионот беше и Јане кој е најголема поддршка на нашите фудбалери.

Се вчитува...