Комити: Бандо профитерска, сите гитла до еден!

И на „Комити“ им прекипе…Доста е од управа која е неспособна, и го носи клубот во пропаст. Скандираа јавно на стадион против раководството, а своето незадоволство го изразија и на социјалните мрежи…Ја нарекоа управата – банда профитерска!

„Управа, свесни ли сте што правите?

Свесни ли сте кој клуб го водите?

Сите гитла до еден од клубот, бандо профитерска!“, е пораката на „Комити Скопје“ до раководството на најтрофејниот македонски клуб Вардар.

Се вчитува...