Комплетни информации за сите кои ќе патуваат во Букурешт и во Амстердам

Фудбалската федерација на Македонија сервираше комплетни информации за сите фанови на националниот тим кои планираат пат во Букурешт и во Амстердам како поддршка за македонската репрезентација на ЕВРО 2020.

„Ви благодариме што ќе ја бодрите македонската репрезентација на Европското првенство 2020. Се надеваме дека како никогаш досега ќе ја имаме поддршката од вас, навивачите и натпреварите во Романија и Холандија ќе покажеме сплотеност на теренот, но и надвор од него – обединети во радоста која ја носи фудбалот!“ – порачуваат од ФФМ, притоа споделувајќи ги информациите кои секако можат да бидат од корист за патувањето и престојот во градовите домаќини на натпреварите.

УЕФА ЕУРО 2020 Кодекс на однесување за гледачи.pdf

Испланирајте го вашето патување Букурешт2.pdf

Испланирајте го вашето сместување во Амстердам.pdf

Правила на стадионите за Евро 2020.pdf

National Arena Bucharest кратки информации.pdf

Информација за влез во Холандија 04 06 2021.pdf

Испланирајте го вашето патување Букурешт.pdf

Добредојдовте во Букурешт.pdf

На линковите во продолжение можете да ги преземете информациите за билетите за натпреварите, пристапот на стадионите и водич на УЕФА за секои од градовите домажини на ЕУРО 2020.

https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/event-guide/

https://ffm.mk/uefa-gi-aktivirashe-mobilnite-aplikacii-za-prezemanje-na-biletite-za-ep

https://ffm.mk/postapka-za-pristap-na-nacionalnata-arena-vo-bukuresht-romanija-za-natprevarite-na-uefa-euro-2020

Се вчитува...