Мачката Кес типува победа на Македонија против Австрија (ВИДЕО)

Како и сите претходни големи фудбалски натпреварувања, така и ЕВРО 2020 има свое животно на кое добро му оди типувањето на резултати. Мачката Кес стана вистински хит откако вчера погоди дека Белгија ќе ја победи Русија, но и дека Велс и Швајцарија ќе одиграат реми.

Таа денеска го типуваше и победникот на мечот меѓу Австрија и Македонија. Кес одлучи дека победата ќе и припадне на нашата репрезентација.

Се вчитува...