На минувачите не им се веруваше – Шек вози „Смарт“ (ВИДЕО)

Еден од најшармантните кошаркари во историјата Шекил О’Нил ги запрепасти минувачите во Њујорк со фактот дека вози „Смарт“ автомобил. Иако е висок 215 центиметри и има околу 15о килограми, популарниот шек вози еден од најмалите автомобили.

„Дали тоа е навистина ваш автомобил. Ова е лудо“, беа дел од коментарите на случајните минувачи. 

 

Се вчитува...