Најдобри се…Спировски, Барди, Елмас, Седлоски, Ставрев…(ФОТОГАЛЕРИЈА)

Фудбалската 2017 година ја оставаме зад нас. Најдобрите ги добија заслужените признанија. Стефан Спировски и Енис Барди се најдобрите во сениорска конкуренција, Елиф Елмас е најдобар млад фудбалер, Александар Ставрев најдобар судија, Бесарт Ибраими нај-стрелец, а Гоце Седлоски најдобар тренер…

Илија Матеничаров е најдобриот фудбалски работник, селекторите Вујадин Станојковиќ и Горан Станиќ добија посебни признанија за развој на младинскиот фудбал, откако се пласираа со своите репрезентации во елитни квалификации, за првпат во историјата на мак – фудбалот.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

НАЈДОБРИТЕ ВО МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ ЗА СЕЗОНАТА 2016/17

Најдобар фудбалер за 2016/17 – Стефан Спировски

Најдобар фудбалер во странство – Енис Барди

Најдобар тренер – Гоце Седлоски

Најдобар стрелец во сезоната 2016/17 – Бесарт Ибраими

Фер – плеј екипа – ФК Работнички

Најдобар фудбалски судија – Александар Ставрев

Признание за развој на младинскиот фудбал – Вујадин Станојковиќ

Признание за развој на младинскиот фудбал – Горан Станиќ

Најдобар фудбалски работник – Илија Матеничаров

Најдобар тренер во футсал – Зоран Лекиќ

Најдобар играч во футсал – Александар Глигоров

Најдобар тренер во младински фудбал – Горан Станковски

Најдобар клуб во младински фудбал – ФК Работнички

Најдобар стрелец во младински фудбал – Александар Мишов

Најдобар младински фудбалер – Елиф Елмас

Најдобар тренер во женски фудбал – Кирил Изов

Најдобар играч во женско првенство – Илза Максути

Најдобар стрелец во женски фудбал – Ленче Андреевска

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...