Најновиот ‘погодок’ на Сами Кедира: Кимберли Менс (ФОТО)

Германскиот интернационалец Сами Кедира е познат како еден од најголемите шармери во европскиот фудбал. Играчот за врска на Јувентус редовно крај себе има прекрасни девојки. Во минатото беше во фокусот на јавноста по врската со Лена Герке, германскиот супермодел, а откако „пукнаа“ оваа љубов, тој имаше куса афера со Адријана Лима…

По неа, во списокот влезе и Италијанката Џулија Валентина, а најновиот ‘погодок’ на Сами Кедира е Кимберли Менс, германски модел, која одушевува со своите долги нозе…

Сами, никогаш не е сам…

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...