Нокаут кој ретко кога се гледа – Полјак го прегази Бадр Хари (ВИДЕО)

Полскиот борец Аркадиуш Врзосек стана вистински хит на социјалните мрежи откако во втората рунда на „Глори 78“ настанот му зададе брутален нокаут на легендарниот Бадр Хари.

Имено, во текот на втората рунда Хари имаше шанса да го нокаутира Полјакот кој падна во рингот, но успеа да се придигне на нозе. Хари тргна по нова офанзива, но не очекуваше висок удар со нога на Брзосек кој беше копен по холандскиот боксер.

Се вчитува...