Нова промоција на 2win.мк: Бонус добивки за ЏЕКПОТ МАНИЈА

Од 20.05.2024 до 02.06.2024 играчите имаат можност за забава со најновиот ЏЕКПОТ МАНИЈА двонеделен онлајн турнир со КЕШ добивки во вредност од неверојатни 600.000 денари.

Изненадувања од тимот на Видеолотарија Касинос Австрија за играчите на интернет игрите на среќа на  единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија 2win.мк  не запираат.

Од 20.05.2024 до 02.06.2024 нова супер промоција. Играчите  во текот на овие две недели имаат можност за освојување на кеш добивки во фонд од 600.000 денари. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат учесниците во видеолотариските игри на среќа и спортско обложување. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите  на единствената легална платформа за  интернет игри на среќа -2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн

Се вчитува...