Новиот Вардар со реми против Каменица САСА во првата контрола

Новиот Вардар предводен од Горан Симов одигра без голови 0-0 против Каменица САСА во првиот контролен натпревар пресрет новата сезона.

Горан Симов на стартот истрча со: Филип Илиќ, Трајче Стојковски, Дарио Јовановски, Дарко Стојанов, Ристе Илијоски, Петар Давидовски, Вилдан Керим, Петар Љамчевски, Алескандар Пановски, Филип Петковски и Филип Петров, а на клупата за резерви на почетокот беа и Лука Стојковски, Македон Поповски, Давид Велковски, Иван Мицевски, Виктор Крстевски, Филип Ѓорѓиевски, Оливер Пеев, Антонио Мирков
Дејан Блажевски, Дарко Гроздановски и Никола Наумовски.

Се вчитува...