Потег на сезоната – од очај до неверојатна тројка (ВИДЕО)

Потегот на сезоната во кошаркарскиот свет најверојатно беше постигнат уште пред почетокот на најголемиот дел од првенствата. Истиот доаѓа од француско првенство и е дело на Аксел Џулиен.

На гостувањето на неговиот Бург кај Портел 31-годишниот Французин се најде во тешка ситуација во која при истекот на нападот очајнички ја фрли топката во вис, а истата заврши мрежата.

Се вчитува...