Повеќе Македонци од Срби во Бидгошч, желбата е прва победа на ЕП (фото)

ЕКИПА во Бидгошч,

Никола Ѓуровски, Владимир Булатовиќ, Игор Паневски

Трибините на стадионот во Бидгошч нема да бидат исполнети до последно место, но Македонија во секој случај ќе има поголема поддршка во однос на својот противник.

Нашите фанови се побројни од оние на северниот сосед, а атмосферата меѓу нив е одлична без оглед на убедливиот пораз од Шпанија.

Тогаш немавме среќа, сега е време работата да се сврти во наша полза. Желбата е јасна – прва победа на ЕП“ – оптимистички коментираа фановите пред влегувањето на стадионот.

Се вчитува...