Ракометната федерација за сабота го закажа Редовното годишно собрание

Ракометната федерација на Македонија ќе одржи Редовно годишно собрание на 29. февруари од 12 часот во Собранието на Град Скопје.

Согласно доставениот дневен ред за одржување на Собранието, РФМ се очекува да ги усвои завршната сметка и извештајот за работата на федерацијата во минатата година, како и освојување на буџетот за актуелната календарска година.

Се вчитува...