Сара Карбонеро го потврди разводот со Касилјас: Беше тешка одлука, но…

Икер Касилја и Сара Карбонеро не се повеќе заедно. Тоа што пред неколку денови беше најавено од шпанските медиуми, го потврди самата Сара.

„Икер и јас сме горди на тоа што го имавме, и на љубовта која ја делевме сите овие години. Нашата љубов оди сега по различни патишта, но не и далечни затоа што ќе продолжиме заедно низ прекрасната задача да бидеме предани родители како и досега. Беше ова тешка одлука, но заеднички ја донесовме“ – напиша Сара во својата објава и дополнува:

„Почитта и пријателството меѓу нас ќе останат засекогаш. Приоритет ни е да ги заштитеме децата како би израснале во здрава средина“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

Љубовта меѓу Икер и Сара траеше 11 години. Шест години беа во брак и имаат две дечиња.

Се вчитува...