„Шарената полиција“ на Македонија, Украина и Романија заеднички го одржува редот (ФОТО)

ЕКИПА во Букурешт,

Роберт Спасовски (ФОТО)

Припадници на полициските сили од Македонија, Украина и Романија заеднички го одржуваат редот во центарот на Букурешт каде во моментов се преполни локалите и рестораните од македонските и украинските фанови.

Но, и немаат нешто премногу освен и заедничкото фотографирање, поради фактот дека и Македонците и Украинците во ведро расположение со меѓусебна дружба се загреваат за денешниот натпревар.

 

Се вчитува...